Tudtad-e?

Milliárdnyi elszalasztott lehetőség

2015. március 27. 08:20 - Jimmy Johar

Évente milliárdok sorsáról nem rendelkeznek az adófizetők, pedig az adó 1%-a felajánlható civil szervezetek számára is. Támogass Te is egy civil szervezetet!

03_27_1.jpg

 

Sok kicsi sokra megy, az egyesével csak pár ezer forintnyi 1%-os felajánlások együtt lehetővé teszik, hogy a civil szervezetek fontos programokat működtessenek, segítsék azokat, akiket segíteni kell, képviseljenek egy csomó ügyet, amelyeket képviselni kell. Az adózók közel fele elfelejt rendelkezni a személyi jövedelemadója 1%-áról. Neked nem kerül semmibe, ha segítesz. Most végre te döntöd el, hogy mi az igazán fontos. Nem érdemes másokra várni.

20.jpg

Civil szervezetek a tudatos társadalomért.

Köszönjük, hogy megosztással hozzájárultál a Tudtad-e? kampány sikeréhez! Gyere el és töltsd civil szervezetekkel a vasárnapod április 26-án! Részletek itt>>>.

Ha tenni szeretnél számodra fontos társadalmi és emberi jogi ügyekért ajánld fel adód 1%-át! Te adod az adód?

Milyen nyomtatványon rendelkezhetsz az adód 1+1 százalékáról, részletek:itt>>>.

3 komment
Címkék: tudtad-e

A bejegyzés trackback címe:

https://tudtade.blog.hu/api/trackback/id/tr777118003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inebhedj - szerintem 2015.03.27. 10:34:37

Talán a - gondolom ajánlónak szánt - tudtade.blog.hu/2015/03/06/civilek_84 oldalt fel kéne dobni pár soros leírással az adott logóról, mivel így ránézésre egyik logó sem tetszett annyira, hogy kinyomozzam, hogyan ajánlhatnék fel 1 %-ot.

Amit nem ismertem fel logó alapján, ugye arról semmit sem tudok, amit felismertem, az meg pont politikai jellegű, a Magyar Természetjáró Szövetséget [ez volt a prekoncepcióm] pedig nem láttam, de az is lehet, hogy őket nem is támogathatom.

fay rodisz 2015.03.27. 11:24:56

Miért lenne kidobva?
orbán és a maffiája eltőzsdézi.

Le Orme 2015.03.27. 11:45:56

Inkabb ado az allamnak az allamhaztartas csokkentesere, mint valamelyik hozomanyvadasz ingyenelo egyesuletnek.
süti beállítások módosítása